Košarica

Opći uvjeti poslovanja

O prodajnom mjestu

Centar maslinovog ulja Sveti Ivan

 • Naziv tvrtke: VODICE društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, inženjering, trgovinu i usluge, VODICE d.o.o.
 • OIB: 15449982602
 • Matični broj: 060013213
 • Adresa: Vodice, Put Gaćeleza br. 1
 • Račun u banci: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3A, 51000, Rijeka
 • IBAN: HR5124020061100450142
 • Nadležni sud: Trgovački sud u Zadru, sjedište u Šibeniku
 • Iznos temeljnoga kapitala društva: 4.610.400,00 kuna / uplaćen u cijelosti
 • Članovi uprave društva: Tomislav Duvnjak, Ante Duvnjak
 • Radno vrijeme: pon – pet: 09:00 – 15:00

Kontakt informacije

Odgovorna osoba: Tomislav Duvnjak, direktor
Mobitel: +385 95 519 7866

Prodaja ulja i rezervacija:
Mobitel: +385 91 400 2922
Mobitel: +385 99 434 6344

Informacije oko prerade i berbe maslina:
Mobitel: +385 98 437 978

Računovodstvo:
Telefon: +385 22 440 259
e-mail: info@olive-oil.hr

Uvjeti prodaje

Opći uvjeti poslovanja i predugovorne obavijesti

Predugovorne obavijesti omogućavaju Kupcu da prije nego što sklopi Ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obaviješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje i raskid ugovora.

Općim uvjetima poslovanja uređuju se uvjeti poslovanja i kupoprodaje preko mrežne trgovine maslinovo-ulje.hr , odnosno postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internetskoj trgovini te međusobni odnosi i obveze Prodavatelja i Kupca.

Prodavatelj je Vodice d. o. o.

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja ima poslovnu sposobnost te izvrši narudžbu preko mrežne trgovine maslinovo-ulje.hr .

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i/ili naručivanja proizvoda snosi Kupac.

Opći uvjeti poslovanja i predugovorne obavijesti čine sastavni dio Ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom kupljenog proizvoda, te će narudžba i sklapanje ugovora o kupoprodaji biti mogući tek nakon što Kupac potvrdi da je s njima suglasan. Prodavatelj zadržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako vrijeme, a navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim mrežnim stranicama.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Ugovorni partner koji se brine za tehničku ispravnost i sigurnost aplikacije za kartično plaćanje je WsPay. WsPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WsPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Postupak sklapanja ugovora

Sklapanje Ugovora o kupoprodaji između Kupca i Prodavatelja odvija se nakon što je Kupac poslao Narudžbu u Internetskoj Trgovini.
Nakon slanja Narudžbe, Prodavatelj odmah potvrđuje primitak i istovremeno prihvaća Narudžbu za izvršenje. Potvrda o primitku Narudžbe i njegovo prihvaćanje za provedbu vrši se slanjem e-mail poruke od strane Prodavatelja na adresu navedenu u trenutku postavljanja e-mail adrese Narudžbe. E-mail poruka sadrži barem izjavu Prodavatelja o primitku Narudžbe i njegovo prihvaćanje za provedbu i potvrdu ugovora o kupoprodaji. Nakon što Kupac primi navedeni e-mail Prodavatelja, Kupac i Prodavatelj sklopili su Ugovor o kupoprodaji.

Kupovina se obavlja na web stranicama Vodice d.o.o. Centar maslinovog ulja Sv. Ivan, www.maslinovo-ulje.hr ispunjavanjem za to predviđenog obrasca. Prilikom ispunjavanja obrasca kupac je dužan upisati sve podatke koji se od njega traže. Kupovinu je moguće ostvariti uz potvrdu kupca da je prethodno pročitao i razumio Opće uvjete poslovanja te da je na iste pristao i da je upoznat da je to narudžba s obvezom plaćanja.

Kupovina je moguća 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Centar maslinovog ulja Sv. Ivan ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga potrebnih za pristup usluzi. Kupac će elektronskom poštom biti obaviješten o potvrdi narudžbe (primitku elektroničke poruke koja sadrži ponudu kupca) i slanju paketa.

Kupovinu proizvoda i/ili usluga u ime i za račun maloljetnika ili osobe lišene poslovne sposobnosti (potpuno ili djelomično), mogu zatražiti samo njihovi zakonski zastupnici. Kupovina se obavlja naručivanjem dostupnih proizvoda koje kupac bira na temelju fotografije i osnovnog opisa. Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati dostupnim proizvodima. Kupovina se obavlja u nekoliko jednostavnih koraka u udobnosti doma Kupca, s bilo kojeg mjesta u svijetu.

U slučaju da Centar maslinovog ulja Sv. Ivan iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s kupcem će, telefonom ili e-porukom, u kontakt stupiti djelatnik Centra maslinovog ulja Sv. Ivan u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.

O Proizvodima

Vodice d.o.o. – Centar maslinovog ulja Sveti Ivan je vlasnik web shopa maslinovo-ulje.hr – specijalizirane web trgovine za prodaju maslinovih ulja. Sve cijene u trgovini maslinovo-ulje.hr izražene su u kunama (kn) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. maslinovo-ulje.hr zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Načini plaćanja

Online trgovina maslinovo-ulje.hr omogućava Vam sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje karticama – na maslinovo-ulje.hr internet trgovini omogućeno je plaćanje Diners, Maestro, MasterCard i Visa karticama.

Uplatom na žiro račun – po primitku narudžbe, na Vašu email adresu poslat ćemo Vam ponudu s podacima o ukupnom iznosu Narudžbe i broj našeg žiro računa HR5124020061100450142. Navedeni iznos potrebno je uplatiti na naš žiro račun kako bi Vam poslali naručene proizvode. Kupac je upoznat kako slanjem Narudžbe preuzima obvezu plaćanja iste.

Plaćanje pouzećem – Ukoliko se Kupac odluči za plaćanje prilikom preuzimanja, pošiljke robu Kupac je dužan platiti tek prilikom preuzimanja iste. Na ukupnu cijenu narudžbe prilikom ovakve vrste plaćanja zaračunava se fiksni manipulativni trošak u iznosu od 5,00 kn. Kupac je upoznat kako slanjem Narudžbe preuzima obvezu plaćanja iste.

Maksimalna vrijednost Narudžbe za opciju Plaćanja pouzećem iznosi 2.000,00 kn.

Račun za naručeni proizvod Kupac je dužan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda. Plaćanje dostavljaču moguće je novcem u gotovini ili WSPay uslugom naše dostavne službe DPD.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

U slučaju da Kupac nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Troškovi dostave su uračunati u cijenu neovisno o vrsti i količini naručenih proizvoda .

Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati prodavatelju, prodavatelj neće ponoviti druge dostave.

*NAPOMENA: za RH je uvijek moguće plaćanje pouzećem (osim za neke otoke i udaljenija područja – od nas ćete dobiti povratnu informaciju na email ili broj vašeg telefona ako ova vrsta plaćanja nije moguće na vašem području.) , ali za ostale države unutar EU i regije plaćanje pouzećem nije moguće.

Osobno preuzimanje paketa moguće je u prodavaonici Centra maslinovog ulja Sv. Ivan, Put Gaćeleza 1c, 22211 Vodice nakon što je zaprimljena uplata na žiro račun po ponudi , u danima i za radnog vremena prodavaonice , a uz prethodni dogovor emailom / telefonom.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Rok plaćanja

Ako Kupac odabere plaćanje bankovnim prijenosom, plaćanje karticom, elektroničkim plaćanjem, Kupac je dužan izvršiti uplatu u roku od 5 kalendarskih dana od datuma kad je Ugovor o kupoprodaji sklopljen. Ponuda po kojoj nije zaprimljena uplata u roku 5 dana smatrat će se nevažećom.
Ukoliko Kupac odabere plaćanje pouzećem, Kupac je dužan izvršiti plaćanje za vrijeme isporuke.
Zbog dugotrajnih knjiženja uplate i poteškoća s povratnim transferom, ne prihvaćamo tradicionalne transfere (u pošti, poštanskim agencijama ili u poslovnici banke).

Popusti

Na veće narudžbe, odobravamo rabate u postotku za:

 • narudžbe koje sadrže 10 ili više proizvoda od 0,75 l odobravamo rabat od 5 %
 • narudžbe koje sadrže 10 ili više proizvoda od 0,5 l odobravamo rabat od 5 %
 • narudžbe koje sadrže 12 ili više proizvoda od 0,25 l odobravamo rabat od 5 %
 • narudžbe koje sadrže 20 ili više proizvoda 0,10 l odobravamo rabat od 5 %

Popusti se automatski zaračunavaju u Košarici web shopa.

Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi isporučuju se najkasnije u roku 7 radnih dana od vidljive uplate na računu prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, prodavatelj je dužan odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. U rokove za isporuku ne računaju se:

 • dan prijema narudžbe/zahtjeva
 • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese kupca
 • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje prodavatelj nije kriv
 • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Početak isporuke Proizvoda Kupcu računa se na sljedeći način:
Ako Kupac odabere način plaćanja bankovnim transferom, elektroničkim plaćanjem ili karticom – od datuma uknjiženja uplate na bankovnom računu Prodavatelja.
Ako odaberete način plaćanja pouzećem – od datuma sklapanja Ugovora o kupoprodaji.

Rok spremnosti proizvoda za preuzeti Proizvod od strane Kupca – u slučaju odabira osobnog preuzimanja, proizvod će biti spreman za preuzimanje od strane Kupca u roku od 6 radnih dana nakon uknjiženja uplate, osim ako tijekom naručivanja nije dogovoren kraći rok. Da je Proizvod spreman za preuzimanje, Kupac će biti dodatno informiran od strane Prodavatelja.

Dostava

Dostava se obavlja do ulaza u stambeni objekt željene adrese, a ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac već do ulaza u zgradu.

Kupac je prilikom preuzimanja proizvoda dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U suprotnome, naknadne se reklamacije neće moći uvažiti.

U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je sam naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu, ovisno o tome koje će podatke Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 12 kg, molimo vas naručite proizvode u više odvojenih narudžbi ili nam se obratite nainfo@olive-oil.hr.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Svaka pošiljka prilikom dostave je osigurana.

Svaki klijent će dobiti status o svojoj pošiljci na mobitel, zato je važno da isti navedu broj mobitela prilikom narudžbe pošiljke.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacija se smatra valjanom ako odgovora uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka valjane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Sve reklamacije zaprimaju se na email adresu info@olive-oil.hr.

Način zaštite osobnih podataka

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podaci bili zaštićeni. Povjerljivi podaci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ako je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na internetu te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo podatke zaštitili i offline. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: info@olive-oil.hr.

Prikupljanje osobnih podataka

Maslinovo-ulje.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici maslinovo-ulje.hr webshopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti registracijski upitnik i obaviti registraciju. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli unosa ili promjene podataka.

Promjena osobnih podataka

Ako se osobni podaci korisnika promijene ili korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisničkih podataka koje posjedujemo. Korisnik to može izvršiti na web stranici «Moj račun» ili slanjem e-maila na adresu: info@olive-oil.hr.

Obavijesti o promjenama

Ako odlučimo promijeniti naša pravila o poštovanju privatnosti, obavijest o tome objavit ćemo na naslovnici naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podacima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na drukčiji način od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnicima ćemo poslati e-mail. Korisnicima će biti omogućeno da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu.

CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Izjava o konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke.
Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.
Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Kolačići

Kolačić je dio informacija spremljenih na vaše računalo, mobitel ili tablet, koje mogu biti dostavljene neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu i sl. Nakon što opet otvorite web stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj web stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu imati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Takve informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite. Sama web stranica ne može dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na vašem računalu.

Kako ih onemogućiti?

Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

Izjava o privatnosti

Ova pravila određuju i reguliraju kako Prodavatelj koristi, te štiti sve informacije koje kupci istome dostavljaju kada koriste web stranicu maslinovo-ulje.hr.
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može odrediti. Konkretno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Obrada osobnih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.

Registracijom na internet stranici maslinovo-ulje.hr, kupnjom kao gost ili pristupanjem samoj stranici kupac daje suglasnost da Prodavatelj obrađuje njegove osobne podatke navedene u registracijskoj formi, te podatke o narudžbama, kao i podatke dostupne u procesu plaćanja usluge i dr. podatke. Isti podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora, te u svrhu upoznavanja prodavatelja s kupovnim navikama kupaca, kao i u informativne svrhe, te svrhe promidžbe usluga i proizvoda prodavatelja. Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Kupaca, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Sve gore navedene osobne podatke Prodavatelj ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti prodavatelja na mail adresu info@olive-oil.hr U slučaju da Kupac ne želi da prodavatelj više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to prodavatelju javiti, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu: info@olive-oil.hr.

maslinovo-ulje.hr koristi „cookie“ programe kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti kupčev internet preglednik (browser), a samim time i kupca, te tako omogući kupnju.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Oni služe da bi web stranica radila optimalno i kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne.

EU PROJEKTI

Naziv projekta: Znakovi kvalitete

Ukupna vrijednost projekta: 17.500,00 kn

Visina bespovratnih sredstava: 17.500,00 kn (100% prihvatljivih troškova projekta)

Korisnik:
Vodice d.o.o.
Put Gaćeleza 1, HR-22211 Vodice
OIB 15449982602

Opis, cilj i očekivani rezultati projekta:

Primjena “Znakova kvalitete” doprinijet će povećanju prepoznatljivosti kvalitete usluga
i proizvoda čime će se osigurati preduvjeti za povećanje Prihoda od prodaje, izvoza i
ukupne konkurentnosti, te doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i
svjetskom tržištu.

Cilj samog projekta je povećanje prepoznatljivosti i jačanje povjerenja u kvalitetu naših
proizvoda dodjelom znaka “Hrvatska kvaliteta” za liniju proizvoda:

 • Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan”, višesortno
 • Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan”, oblica

Rezultat projekta je jačanje tržišne pozicije poduzeća i povećanje njegove konkurentnosti
na sve zahtjevnijem hrvatskom i inozemnom tržištu.

Više informacija: www.strukturnifondovi.hr